Facebook YouTube

NumLiT-OURProfesori si parinti fericiti cu PREMII NumLit
Vom veni prin fiecare judeţ în care vom fi invitaţi şi vom aduce cu noi informaţii şi premii! Vom face traininguri gratuite! Ca să simţiţi ca NumLit a fost creat pentru Dvs.
Fiecare profesor-învăţător-educator / părinte de copil cu vârsta de 4-9 ani poate participa la această PROMOŢIE cu produse GRATUITE.

Conditiile promotiei:

.NumLiT-OUR

Persoana care doreşte să intre în PROMOŢIE trebuie să:
dea like + share paginii NumLiT să se înscrie în NumLit Education
se înscrie datele de contact:aici : http://shop.numlit.ro/sign-up
aleagă afisul dorit comandand-ul pe site www.shop.numlit.ro
Primirea produselor gratuite alese de dvs. se face: la întâlnirea cu NumLit din judeţul persoanei înscrise prin curier.sau se vor trimite impreuna cu alte produse comandate. În cazul in care doriti trimiterea acestora prin curier rapid, se achită valoarea transportului (12-14 lei) şi kilometrii suplimentari (dacă este cazul). Nu sunt permise înscrieri duble.

Opinia unui parinte de copil din clasa pregatitoare

Scoala 25 Brasov

Am observat o dezvoltare a abilităţilor copilului. Cu alfabetarul, luându-l ca pe un joc, a evoluat mai repede decât în cazul utilizării clasice a manualului. Numlit a fost pentru copil acel impuls de accesare a creativităţii, de câştigare a plus-valorii. După utilizarea acestor instrumente unice, am observat o evoluţie semnificativă în asocierea literă-cifră-număr, în siguranţa cu care răspunde la întrebări. A învăţat foarte repede cifrele pare şi impare, zecile şi unităţile. A învăţat foarte uşor ordinea literelor.

Opinia unui parinte de copil din clasa pregatitoare

Scoala 25 Brasov

Considerăm că atât alfabetarul cât şi Tableta sunt instrumente foarte folositoare în procesul de dezvoltare al copilului nostru aflat în clasa pregătitoare. Sunt interesante, atractive şi uşor de folosit, stârnind astfel interesul de a învăţa şi de a exersa prin joc. Suntem recunoscători pentru efortul depus în conceperea acestor materiale.

Opinia unui parinte de copil din clasa pregatitoare

Scoala 25 Brasov

Materialele NumLit propuse şi utilizate în anul şcolar 2016-2017, la nivelul clasei pregătitoare, au uimit şi atras în primul rând părinţii. Aceştia au constatat că elevii se întorc acasă cu noţiuni de analiză şi sinteză care îi ajută la o mai bună asimilare a informaţiilor specifice vârstei. Fiica mea a înregistrat progrese vizibile în calculul mental, scris, citit, reprezentare grafică. Totul are o logică, o cursivitate, care li se pare normală copiilor, iar pe mine, ca şi părinte, mă face să înţeleg cum trebuie abordat, de fapt, procesul de învăţare prin joc.

Opiniile unor copii care au testat NumLit

- Copil de clasă pregătitoare (7 ani): I-am explicat fratelui mai mare că un număr par adunat cu un număr par are ca rezultat un număr par, iar un număr par adunat cu un număr impar are ca rezultat un număr impar.
- Nu vă speriaţi de şcoală, să vedeţi ce frumos e la pregătitoare! Nu vreau în vacanţă că nu învăţ aşa de multe cum mă învaţă doamna. Am învăţat să gândesc. distracţie, scriere, numărare, am învăţat literele mari şi mici.
- Alfabetarul: învăţăm să scriem, să formăm cuvinte, are şi litere mari şi litere mici, pot scrie cuvinte cu literă mare, e micuţ şi uşor, deşi e mic în el încap multe cuvinte, e un joc foarte distractiv.
- Planşeta NumLit: a fost uşor să învăţăm numerele pare şi impare, are pe ea tot alfabetul, are feţe vesele, are jos-în colţul literei-câte o cifră.
- Sunt fericit că am fost primii copii care au lucrat cu aceste materiale.

Rezultatele m-au încântat atât pe mine cât şi pe părinţi.

Camelia Varzaru, prof. Scoala 25 Brasov

"Am avut plăcerea de a testa planşeta şi alfabetarul NumLit la clasă, în anul şcolar trecut, în perioada ianuarie-iunie. Rezultatele m-au încântat atât pe mine cât şi pe părinţi. Despre copii....au transformat pauza în concursuri de scris cuvinte (asocierea literă-număr, pe care au memorat-o, i-a ajutat să scrie foarte repede), au descoperit singuri informaţii aferente claselor I-III, au iubit planşeta pe care au asociat-o cu tastatura de calculator, au învăţat jucându-se, au parcurs fără efort paşii: a ştii-a aplica-a face. Abia aştept să lucrez cu materialele clasei I !"

Întâlnirea pe care am avut-o cu NumLit

prof. Daniela Vida, Scoala 25 Brasov

...a fost una care m-a condus spre cercetarea mai amănunţită a conceptului, a provocat o curiozitate în ceea ce priveşte modalitatea de abordare a predării cunoştinţelor. Am remarcat o serie de materiale lucrate cu atenţie la detaliu, culoare, organizare pe suport, dar şi cu grijă pentru asigurarea transmiterii informaţiilor în mod cât mai eficient. Jocurile permit exersarea numeraţiei, a citirii conştiente, reprezentării grafice şi lucrului atât în echipă, cât şi individual.
Fetita mea chiar si in vacanta "se joaca" explicandu-i surioarei sale de 5 ani cum se utilizeaza, o invata sa scrie cuvinte, sa codifice si decodifice mesaje, sa numere si sa faca asocieri. Am avut norocul sa fim primii care "s-au jucat" cu materialele acestea si am descoperit metode atactive, inovatoare si interactive de invatare. Abia astept sa le folosesc si eu in acest an scolar, cand voi avea clasa pregatitoare.